Език &
/
Език
0
Език &
/
Език
  •      
  • Начало +
  • Промоции и пакети +
  • Полезна информация +
  • За нас +

За нашата компания

 ЗА НАС 

Biomatrix® е компания, която работи в полза на човешкото здраве във всички възрасти. Пробиотичните и постбиотичните продукти на компанията са пригодени за различните нужди на клиентите. Продуктите на компанията са изследвани научно-технологично в референтна пробиотична лаборатория. Проведени са голям брой изследвания на наличните
„добри бактерии“ за човешкия организъм. След внимателно планиране и подходяща обработка, тези бактерии и техните метаболитни се предлагат за приложение при редица състояния, водещи до всекидневен дискомфорт и нарушаване на качеството на живот.

 

Вътреорганичната концентрация на приложените продукти е съобразена с физиологичната наличност на тези бактерии при деца и възрастни. Правилния подбор на таргетните компоненти е съобразен с данните от редица реномирани научни публикации в медицински журнали с високо ниво на научна достоверност и съответен импакт фактор. Екипът на Biomatrix постоянно провежда калибрационни проучвания, за да може да сме максимално точни и прецизни при всяко едно състояние, нуждаещо се от нашите продукти.

 

След настъпването на Ковид пандемията употребата на пробиотични и постбиотични продукти осезаемо се увеличи. Наличието на голям брой инфекции неминуемо увеличи антибиотичния прием. Чувствителният храносмилателен тракт, липсата на пробиотични бактерии в организма, все по-често наблюдаваните проблеми с имунната система, бяха първите теми, с които нашият екип се ангажира. Постбиотичните продукти в суров вид биха оказали положително влияние върху тези състояния. Стартирахме изследвания за изчисление на оптималното количество на бактериални метаболити и избрахме подходящите концентрации за бебета, деца и възрастни. Ангажирахме се да запазим високият санитарен контрол върху нашите продукти.