Език &
/
Език
0
Език &
/
Език
  •      
  • Начало +
  • Полезна информация +
  • За нас +
Начало Пробиотик

Пробиотик

Филтри
«1»

Пробиотик за възрастни

Пробиотикът за възрастни на компания „Биоматрикс“ може да бъде прилаган, както при мъже, така и при жени при редица състояния намаляващи комфорта и качеството на живот. С приемането на пробиотикът ще облекчите стомашните проблеми, честите газове, проблеми с храносмилането и чревната флора, намален имунитет, отпадналост, кожни проблеми, слаба концентрация след и по време на антибиотичен прием.

Брой:
Цена: 45.00лв.

Пробиотик за деца и юноши

Пробиотикът е създаден за деца навършили от 3 годишна възраст до 18 годишна възраст.

Бактериалните компоненти на този пробиотик подпомагат изграждането и запазването на подходящата биологична флора от "добри бактерии", които да спомогнат развитието на здрав имунитет и физиологичен имунен отговор в тези възрасти.

Съставките на този пробиотик са обширно изследвани в редица клинични проучвания. Те са доказани като спомагащи "добри бактерии", които могат да се прилагат след антибиотично лечение, по време на антибиотично лечение, в периоди на намален имунитет и се препоръчват за профилактична употреба по време грипния сезон. 

Редица автори изтъкват антиалегизиращите свойства на пробиотиците от тази група.

Брой:
Цена: 45.00лв.

Пробиотик за бебета и малки деца

Пробиотикът е създаден за деца от 3 месечна възраст до 3 годишна възраст. Това е най-активния период в съзряването и изграждането на бактериалната флора и правилното структуриране на този процес е предпоставка за здрав организъм с добър имунитет и по рядка изява на чревен дискомфорт и нарушен имунитет. Една от най-честите причини за тревоги у родителите при деца в тази възраст са коликите с последващата нервност при децата в тази възраст.

Пробиотикът се предлага за подпомагане на чревната флора и намаляване на проявата на колики в тази възраст. Пробитикът спомага за изграждането на здрав имунитет във все още съзряващия организъм.

Прахообразната форма на пробитика е съобразена с възрастовите особености. Биоматрикс 0-3 се предлага за намаляване на появата на алергии в ранна детска възраст и стимулиране на метаболитните процеси в организма като стандартно изследваните ефекти на пробиотиците от тази група за деца.

Брой:
Цена: 45.00лв.
Страница 1 от 1
«1»