Език &
/
Език
0
Език &
/
Език
  •      
  • Начало +
  • Полезна информация +
  • За нас +

БИОМАТРИКС 0-3 | ЗА БЕБЕТА И МАЛКИ ДЕЦА

Филтри
БИОМАТРИКС 0-3 | ЗА БЕБЕТА И МАЛКИ ДЕЦА

БИОМАТРИКС 0-3 | ЗА БЕБЕТА И МАЛКИ ДЕЦА

2

продукти

Продукти

Пробиотик за бебета и малки деца

Пробиотикът е създаден за деца от 3 месечна възраст до 3 годишна възраст. Това е най-активния период в съзряването и изграждането на бактериалната флора и правилното структуриране на този процес е предпоставка за здрав организъм с добър имунитет и по рядка изява на чревен дискомфорт и нарушен имунитет. Една от най-честите причини за тревоги у родителите при деца в тази възраст са коликите с последващата нервност при децата в тази възраст.

Пробиотикът се предлага за подпомагане на чревната флора и намаляване на проявата на колики в тази възраст. Пробитикът спомага за изграждането на здрав имунитет във все още съзряващия организъм.

Прахообразната форма на пробитика е съобразена с възрастовите особености. Биоматрикс 0-3 се предлага за намаляване на появата на алергии в ранна детска възраст и стимулиране на метаболитните процеси в организма като стандартно изследваните ефекти на пробиотиците от тази група за деца.

Брой:
Цена: 45.00лв.

Постбиотик за бебета и малки деца

Постбиотикът на „Биоматрикс“ за бебета и малки деца е създаден след обстойно лабораторно и клинично тестване за подпомагане на чревната флора при малки деца. Създаден от метаболити на редица „добри бактерии“. Постбиотика за бебета и малки деца се препоръчва за приложение след антибиотичен прием и по време на антибиотичен прием. Подпомага намаляването на изявата на  симптомите на  кожната проява на редица състояния и типични алергии при малки деца.

 

* 1 флакон постбиотик съдържа 1 трилион пробиотични бактерии.

 

Цена: 80.00лв.
Страница 1 от 1
«1»